Restaurant Week trwa

Kwietniowa edycja festiwalu Restaurant Week wystartowała.  Tym razem przygotowaliśmy specjalnie na tę okazję..
Dla przypomnienia: menu festiwalowe w cenie 39 zł! 

:: P R Z Y S T A W K I ::
- Tatar z tuńczyka na musie chrzanowym, burak, grzanka z kiełkami
- Pieczone awokado z szynką parmeńską, mozzarellą, pomidorem koktajlowym i bazylią

:: D A N I A ::
- Risotto z wędzonym łososiem z cytryną, szpinakiem, natką pietruszki i parmezanem
- Gulasz wołowy z czerwoną porzeczką i rozmarynem, biała kasza gryczana, surówka z ogórków kiszonych z oliwą dyniową

:: D E S E R Y ::
- Mus z białej czekolady z granatem, migdałami i musem truskawkowym
- Brownie ze słonym karmelem, pistacjami i gorącymi wiśniami

Na festiwal obowiązuje rezerwacja stolików, szczegóły na: https://restaurantweek.pl